Gee4.fi


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Yhteystiedot

Liikelahjat gee4.fi

Pekka Lehtinen
0440 379 925
myynti@gee4.fi

Volttikatu 3, 2. kerros
70700 Kuopio
 
James Harvest Sportswear on solminut yhteistyösopimuksen ROKiT Williams Racingin kanssa koko Formula 1  kaudelle 2019! James Harvest toimii yhteistyökumppanina ja ROKiT Williams Racingin virallisena tyylin ja vapaa-ajan tuotteiden toimittajana.
 
Klassikko uudistui:
kustomoitava BUFF® New Original -tuubihuivi
kierrätyskuidulla ja uusilla ominaisuuksilla

BUFF® on espanjalainen päähinevalmistaja, joka kehitti ensimmäisenä putkimallisen päähineen vuonna 1992. Nyt BUFF® Original on uudistunut - uuden tuubihuivin pääasiallinen materiaali on Repreve-kierrätyskuitu, jonka materiaalina on muovipullot. Yhden BUFF® Original -tuubihuivin valmistukseen on käytetty kaksi kierrätettyä muovipulloa.
 

Heijastimet ja heijastavat tuotteet
 

 

Hanki helposti toimitettava lahjakortti asiakkaillesi
pyydä tarjous
 
Joskus valo ei vaan riitä. Se aidan korjaaminen ei pimeässä nyt kerta kaikkiaan kiinnosta, lenkille lähteminen synkkään syksyiltaan tuntuu silkalta tervan juonnilta. Sen öljynsuodattimen vaihtaminen on niin paljon hitaampaa ilman henkilökohtaista valaisinta. Käyttöä hyvälle otsavalaisimelle on ihan jokaisella. Siinäpä se: otsalamppu on käyttöesine.

Se tekee siitä myös erinomaisen markkinoinnin apuvälineen. Petzl® -otsavalaisin on oiva lahja yhteistyökumppaneille ja omalle henkilöstölle!
Lahja joka on aktiivisessa käytössä on paras mahdollinen niin saajan kuin antajankin näkökulmasta.Jos saisimme päättää, tulisi Petzl otsavalaisin lakisääteiseksi kaikille! Leikki leikkinä, mutta monipuolisempaa käyttöesinettä saa hakea.
Tikkina on liikuntaan kannustava apuväline, se lisää käyttäjänsä turvallisuutta liikenteessä ja on erinomainen apu arjen pimeissä haasteissa.
Petzl valaisimet ovat uudistuneet tutustu: merkkituotteet.com

Petzl otsavalaisimet voidaan yksilöidä tampo,- tai lasermerkkauksella.  Saatavana myös tyylikäs lahjapakkaus.
 
Sateen varalta tutustu laadukkaisiin sateenvarjoihin

Laaja valikoima myrskyn kestäviä varjoja.


 

Punkit / Puutiaiset ovat levinneet jo miltei koko Suomeen.
Punkilta on lähes mahdoton suojautua, siksi punkin poistaminen ajoissa ja oikeaoppisesti on tärkeää.
Punkkisyynillä borrelioosia voi välttää tehokkaasti.
Safecard- punkinpoistaja, näppärä luottokortin kokoinen apuväline suurennuslasilla, mahdollistaa punkin/nymfin poiston turvallisesti ja välittömästi.
Linkki Ilta Sanomien sivuille, missä aiheesta laajemmin.